MB Producties
 
 
Bruno Marchal

Groenten en fruit van bij ons!

  

- Ligging:
In Glimes, niet ver van de rotonde, aan de kruising van de rijkswegen N29 et N91, liggen de 5 hectare van het groenten- en fruitbedrijf van Bruno Marchal.

     

- Producten : _U vindt hier alle seizoengroenten (vanaf asperges in de lente). Op het gebied van fruit teelt men kersen, peren, appels, aardbeien, meloenen, aalbessen, pruimen, frambozen enz. Naast deze producten verkoopt men ook jam, fruitwijnen,en vruchtensappen. Het assortiment wordt vervolledigd met fruit en groenten van andere telers uit de streek.

- Methode:
De fruitproductie volgt de geïntegreerde methode die menselijke interventie tot een minimum beperkt.

- Verkoop: _Ter plaatse tijdens het seizoen (mei, juni, juli, augustus) van maandag tot vrijdag, van 15.30 tot 18.30 u, op zaterdag van 9 tot 18.30 u, gesloten op zondag. Buiten het seizoen enkel op woensdag en vrijdag van 9 tot 18.30 u, gesloten op zaterdag en zondag. Verkoop op de markten van Louvain-la-Neuve (op zaterdag - Grand’Place), Eghezée (op zondag), Ottignies (op vrijdag) en Evere (op woensdag).

- Adres:
Chaussée de Namur, 99B (le long de la nationale 91)
1315 Glimes
Tel: 0495 26 26 50

     

- Hoe komt u er:
zoom in op de kaart of klik op de gekleurde stip om uw route te visualiseren

imprimer - envoyer
 
 
Europe Leader+ Région Wallonne Culturalité Jodoigne Commissariat Général du Tourisme Maison du Tourisme De activiteit van de site opvolgen RSS 2.0